G. J van Heek park toernooi.  28 juli 2018

Door een ruime toelage van de commissie van beheer ivm 100 jarig bestaan van het park waren we in staat dit toernooi een feestelijk tintje te geven en een zeer fraaie prijzentafel met 10 mooie prijzen aan te bieden.

Na dagenlang te hebben gepuft in de warmte had moeder natuur deze dag een aantal buitje als verrassing. Met wat regen jacks een tent en poetslappen waren we gezamenlijk de weergoden snel de baas en kon toernooi en de barbecue afgemaakt worden.

Complimenten, op de toch nog warme dag, voor de dames in de kantine die 40 graden Celsius moesten trotseren om ons van natje en droogje te voorzien en ook voor de mannen achter de barbecue die door de regen extra hun best moesten doen om alles goed te grillen en warm te houden. En niet te vergeten al die andere vrijwilligers die er samen voor hebben gezorgd dat het een zeer geslaagd en feestelijk toernooi is geworden.

Dank ook aan Meep Poel (aanwezig met zijn verkoop wagen) die alle deelnemers verraste met een leuke en bruikbare attentie. Meep wie zien je volgend jaar graag weer terug op een van onze toernooien.

De uitslagen kun je lezen onder uitslagen & standen.

T. V.

 

 

Het laatste nieuws is : Er zijn schaduw banen aangelegd.                                                                               Afgelopen weken is door de onderhoudscommissie hard gewerkt om een 4 tal  schaduw rijke banen te maken. Het heeft heel wat zweten gekost , maar het werd door de leden en spelers zeer gewaardeerd op het  G.J.van Heekpark toernooi. Tijdens de nog steeds aanhoudende tropische  omstandigheden  kan er dus beschut gespeeld worden.